Review Slank door de Overgang

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Review slank door de overgang

Zoals je misschien weet zijn de laatste jaren het aantal mensen met gewichtsproblemen alleen maar toegenomen. Dit kan te maken hebben met een verkeerde levenswijze maar voor veel vrouwen is ook de overgang een reden voor gewichtstoename!

Het e-boek ‘Slank door de Overgang’ geeft je informatie over hoe je het beste kunt afvallen in de overgang. Wij denken dat veel vrouwen in de overgang. graag meer informatie hierover willen hebben. Waardoor ze weer lekkerder in hun vel komen te zitten.

Ben je in het e-book ‘Slank door de Overgang’ geïnteresseerd? Dan kun je in dit artikel lezen of het voor jou de moeite waard is!

Wie is de auteur van ‘slank door de overgang’?

Ria Kamelle is de auteur van het e-boek ‘Slank door de Overgang’. Ze raakte enorm gefrustreerd van het feit dat ze alleen maar bleef aankomen tijdens de overgang. Zonder dat ze haar eetgewoontes had veranderd bleven de kilo’s er maar bijkomen!

Ria wilde meer weten naar het hoe en waarom en besloot zich meer in de materie te verdiepen. De resultaten van haar bevindingen heeft ze gebundeld in haar e-boek ‘Slank door de Overgang’. Ria Kamelle is geen wetenschapper maar een ervaringsdeskundige die haar informatie van artsen, gezondheidsdeskundigen en psychologen heeft ontvangen.

Hoe is het boek ‘Slank door de Overgang ‘ opgebouwd?

In het begin van het boek wordt duidelijk beschreven wat nu precies de reden kan zijn waarom je zwaarder begint te worden in de overgang. De grote boosdoeners zijn voornamelijk de hormonen maar ook je levensstijl kan van invloed zijn op je gewichtstoename.

Veel vrouwen krijgen te maken met dikker worden tijdens de overgang. Het gaat hier, volgens het boek ‘Slank door de overgang,’ om maar liefst 80 %. Dat zijn 1 miljoen vrouwen in Nederland die daar mee te maken hebben.

Nog heel even op een rijtje wat de voornaamste reden zijn van gewichtstoename naast de hormonale factoren: Stress, weinig fysieke beweging, slechte eetgewoonten, alcohol, wanneer je stopt met roken, bepaalde medicijnen en gebrek aan slaap.

Van peer naar appel

Met de overgang heb je dus ook nog te maken met het dalen van het oestrogeen niveau waardoor je meer vetopslag rond de buik gaat krijgen. De meeste vrouwen veranderen dan van peer naar de minder geliefde appel vorm!

Review slank door de overgang

Symptomen

De symptomen die je krijgt tijdens de overgang zijn kort samengevat:

-Een langzamere stofwisseling.

-Je gaat dus van peer naar appel.

-Vetpercentage neemt toe.

-Toename van buikvet.

-Moeilijk om op gewicht te blijven.

-Toename borstgrootte.

-Algemene gewichtstoename.

Het advies van ‘Slank door de Overgang’ is dan ook door minder calorieën te gaan eten en meer te bewegen. Dit klink op zich heel logisch en simpel maar hoe ga je dat aanpakken? Want in de praktijk is dat toch niet zo makkelijk!

Als je het allerbeste resultaat wilt bereiken dan is verandering van je eetgewoontes op de lange termijn van groot belang. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het voor veel vrouwen een moeilijke opgave is om je eetgewoontes radicaal te wijzigen.

‘Slank door de Overgang’ probeert je daarmee zo goed mogelijk mee te helpen. Door middel van drie belangrijke pijlers zul je tot meer inzicht te komen.

1 Mentale blauwdruk

Mentale blauwdruk is in principe het verkrijgen van de juiste mindset. Hoe kijk je tegen het leven? Wat zijn je overtuigingen? Want deze kunnen onbewust je uiteindelijke doel belemmeren.

‘Slank door de Overgang’ probeert je hierin te begeleiden. Het gaat hierom dat je met de juiste overtuiging een realistische plan gaat maken om te afvallen zonder al te veel stress! Want van stress kun je ook weer aankomen!

2 Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten

Door meer natuurlijk ingrediënten te gaan eten zullen de overgangsklachten en je buikvet verminderen. Het tekort aan hormonen wordt door het eten van natuurlijke ingrediënten aangevuld. Hierdoor zal de vertraagde stofwisseling meer op gang wordt gebracht.

Een aantal voorbeelden van natuurlijke ingrediënten waar je o.a. de broodnodige fyto-oestrogenen in zult aantreffen zijn: Peulvruchten, knoflook, bleekselderij, zaden, granen, fruit, groeten, kiemspruiten en bepaalde kruiden zoals salie, kaneelvenkel en peterselie.

In de recepten, die Ria Kamelle aan het einde van haar boek presenteert, zul je die grotendeels weer in terug vinden.

3 Hormoonhuishouding

Een belangrijk onderdeel is het hoofdstuk over de hormoonhuishouding. Je krijgt meer inzicht over de functie van je hormonen en de reden van gewichtstoename tijdens de overgang.

Doordat de maandcyclus steeds minder wordt en uiteindelijk stopt worden er minder hormonen aangemaakt. Uit onderzoek blijkt dat je hongergevoel dan tot zelfs 67% kan toenemen! Terwijl de stofwisseling alleen maar trager wordt. Je kunt je dan wel voorstellen dat er dan een grote kans is om zwaarder te worden!

Het is dus van groot belang dat je hormonen in balans komen. Als een hormoon uit balans is dan kan dat ook weer tot disbalans van een ander hormoon leiden!

Hoe ga je gewichtstoename aanpakken?

Weegschaal die teveel aangeeft!

Hier een paar tips die je in het boek zult aantreffen:

Probeer zoveel mogelijk te ontbijten want anders wordt de kans groot dat je tussendoor zult gaan snoepen!

Zoveel mogelijk water drinken want je lichaam houd dan minder vocht vast en het geeft ook een vol gevoel. Daarnaast reinigt het je hele systeem.

Probeer zoveel mogelijk na het avond eten niets meer te eten. Kleine porties verdeeld over de dag is beter want dat houd je verbranding meer op gang.

Heb je moeite om je motivatie op pijl te houden? Vraag iemand in je directe omgeving die samen met jou ook kilo’s wil verliezen.

Uiteraard zul je meer in beweging moeten komen om al die calorieën te gaan verbranden!

Vergeet ook niet om op zijn tijd rust te nemen want te veel stress is funest voor je stofwisseling!

En natuurlijk zoveel mogelijk gebruik maken van de recepten die Ria voor ons heeft samengesteld!

Wat is mijn mening over ‘Slank door de Overgang’

Ik denk dat er best wel veel vrouwen zijn die geen idee hebben waarom ze tijdens de overgang eigenlijk zwaarder worden. In het boek ‘Slank door de Overgang’ wordt duidelijk verteld wat de reden hiervan is. Het is gemakkelijk te lezen zonder dat het al te veel in de diepte gaat wat als voordeel heeft dat het voor een groot aantal mensen toegankelijk is.

Als je meer gedetailleerde informatie over de overgang wilt hebben dan is het raadzaam om verder te kijken. Zo bestaat het informatieve gedeelte uit slechts 30 bladzijden en de rest uit 50 recepten.

Ben je opzoek naar een boek met voornamelijk informatie over hoe af te vallen in de overgang plus vele bruikbare recepten? Dan is ‘Slank door de Overgang’ in mijn ogen zeker een nuttig boek om aan te schaffen!

Omdat Ria Kamelle geen arts of wetenschapper is kan haar boek voor sommige mensen misschien ongeloofwaardig overkomen. Veel van haar informatie is wel afkomstig van artsen, gezondheidsdeskundigen en psychologen die ze regelmatig heeft geraadpleegd.

Uiteindelijk zal de lezer zelf actie ondernemen en met de recepten aan de slag moeten gaan!

Gezond koken!

De 50 recepten zijn onderverdeelt in ontbijt, lunch, tussendoortje, avondeten, bijgerechten en desserts. De recepten zien er over algemeen smakelijk uit en dusdanig eenvoudig om te maken dat je daar geen chefkok voor hoeft te zijn.

Daarnaast wordt er duidelijk stap voor stap uitgelegd wat je moet toen om je favoriete gerechten samen te stellen.

Voorbeeld recept

Wat is de prijs?

De kosten voor het e-boek ‘Slank door de Overgang’ zijn 37 euro. Dat lijkt mij in de eerst instantie wel iets te veel. Maar als je op de link onderaan dit artikel klikt dan heb je kans op nog veel meer extras! Zoals 40 recepten voor groene smoothies en juices, video van een kledingexpert, maaltijdplanner, boodschappenlijstjes en updates. In dat geval is de prijs dan ook meer dan goed te noemen!

Advies

Als je met het advies en met de juiste mindset aan de recepten van Ria Kamelle gaat beginnen dan is er geen enkele reden om niet te kunnen slagen!

Mocht je alsnog spijt van je aankoop krijgen dan bestaat er altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen zonder problemen je geld terug te krijgen.

Op de website kun je nog meer informatie en vele positieve ervaringen van andere mensen vinden.

Ga aan de slag met ‘Slank door de Overgang’ en je zult er geen spijt van krijgen! Heel veel succes ermee!

Review slank door de overgang

Slank door de Overgang

Wil je meer informatie over Slank door de Overgang? Kijk dan op de website voor meer informatie en lees de positieve ervaringen van de vrouwen die er mee aan de slag zijn gegaan!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *