Review Perfect Slapen in 7 Stappen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Review Perfect slapen in 7 Stappen

Een interessante review over hoe je perfect kunt slapen in 7 stappen!

Iedereen heeft wel eens te maken met periodes in zijn leven dat ie moeilijk in slaap kan vallen. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 1 op de 3 mensen regelmatig moeite heeft om lekker te kunnen slapen. Meestal gaat het na een tijdje wel weer over.

Maar er zijn ook mensen die maanden lang liggen te woelen, te piekeren of oneindig veel schapen aan het tellen zijn zonder dat ze in slaap vallen. Het chronisch tekort aan slaap kan ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid. Je hebt o.a. meer kans op hart en vaatziekten , depressies en angststoornissen. 

Er zijn veel bedrijven die verschillende producten op de markt aanbieden die van alles beloven om van je slapeloosheid af te komen. Helaas zijn niet alle producten even goed en blijken dan vaak een miskoop te zijn.

De meeste denken meer aan geld verdienen dan aan het geven van eerlijke en betrouwbare informatie. Is dat ook het geval met het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ van William van der Klaauw? In dit artikel lees je of het zinvol is om het boek aan te schaffen en dat je echt van je slapeloosheid kunt af komen!

Wie is nu William van der Klaauw?

William van der Klaauw is een slaap-ervaringsdeskundige en eigenaar van de drukbezochte website slaapwijzer.net. William raakt enorm gefrustreerd over het feit dat er maar weinig goede informatie bestond om van slaapproblemen af te komen. Dit was voor hem de reden om het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’ te gaan schrijven.

Volgens Wiliam houden de meeste artsen en bedrijven zich niet bezig met de ware oorzaak van slaaploosheid. Ze willen vaak liever een klant voor het leven dan dat ze met een definitieve oplossing komen. Want in de praktijk staan helaas veel artsen al snel klaar met allerlei verslavende slaappillen.

Als er geen aandacht wordt besteed aan de oorzaak dan zul je er nooit van af komen! William van der Klaauw beweert de oplossing te hebben gevonden! Zelf leed hij jarenlang aan slapeloosheid en door veel zelfonderzoek heeft hij een stappenplan ontwikkelt die de oorzaak van slapeloosheid aanpakt.

7 Stappenplan

Zijn stappenplan is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar slaapproblemen.

Als we William van der Klaauw mogen geloven dan zijn al veel klanten met succes van hun slaapproblemen af gekomen.Als je zonder gebruik van medicatie van je slaapprobleem af wilt dan is het 7 stappenplan de enige oplossing. De schrijver is een ieder geval erg overtuigt dat je weer snel goed zult gaan slapen. En als je twijfels hebt over de resultaten dan krijg je zonder problemen direct je aankoopbedrag weer terug.

Oorzaken

Review Perfect slapen in 7 Stappen

Een korte opsomming van de meest bekende oorzaken:

Steeds terugkerende gedachten maar ook stress en angsten kunnen een van de grote boosdoeners zijn die je de hele nacht wakker houden. Door middel van bepaalde methodes en ademhalingsoefeningen leer je hoe je daar het beste vanaf kunt komen.

Een andere oorzaak van slapeloosheid kan zijn dat door drukte je stresshormoon aan het einde van de dag te hoog is. Je blijft te lang alert waardoor je heel moeilijk in slaap kunt vallen. Het 7 stappenplan is er op gebaseerd om ervoor te zorgen dat je meer in balans gaat komen. Hierdoor zul je overdag meer energie hebben om de dag door te komen. En aan het einde van de dag krijgt je lichaam voldoende tijd om slaaphormonen aan te maken.

Een van de stappen van het 7 stappenplan is het gelijk zetten van je biologische klok! Als deze niet voldoende synchroon loopt dan is de kans groot dat je alertheid op een verkeerd tijdstip van de dag te hoog is.

Uit een wetenschappelijk onderzoek van de NIN(Nederlands Instituut voor Neurowetenschappen) blijkt dat ook de lichaamstemperatuur van invloed is op je slaap. Verschillende methodes worden in het boek beschreven om je lichaam op de juiste temperatuur te krijgen.

Wat krijg je allemaal?

Review Perfect slapen in 7 Stappen

-Na bestelling krijg je de volgende werkdag het boek ‘ Perfect slapen in 7 stappen’ al in de brievenbus! 

-Direct na betaling ontvang je inloggegevens om te kunnen inloggen op het ledengedeelte. Je kunt dan het boek als PDF bestand downloaden om op je computer, tablet, laptop of telefoon te bekijken.

-Voor meer advies kun je de eerste maand via het ledengedeelte rechtstreeks vragen stellen aan William van de Klaauw.

-Een slaapchecklist kun je op het ledenplatform downloaden om het geleerde zo goed mogelijk in de praktijk toe te passen.

-Bonus cursus van 8 dagen om er voor te zorgen dat je nog dieper kunt gaan slapen.

-Een boekje die een methode beschrijft om je gedachten te kalmeren.

-Receptenboek met gezonde snacks die je helpen om sneller in slaap te komen.

-Mp3 bestand met 30 minuten lang rustgevende muziek.

Wat is mijn mening?

Ik heb uitgezocht dat William van der Klaauw eigelijk een pseudoniem is. Dit is iets wat je wel vaker tegenkomt. Het is me niet helemaal duidelijk wat daar de reden van is. Begrijpelijk geeft dit wel vragen maar er is geen reden gevonden om aan te nemen dat het hier om een oplichter zou gaan.

De vele bezoekers en positieve ervaringen op slaapwijzer.net  en de facebookpagina geven aan het om een goed en betrouwbaar product gaat.

Het boek is in duidelijke en begrijpelijke taal geschreven zodat het voor veel mensen toegankelijk is. Veel van de beweringen zijn onderbouwd met wetenschappelijk bewijs.

Voordelen

De voordelen van ‘Perfect slapen in 7 Stappen’ zijn o.a. :

Veel bruikbare tips en trucs waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Niet alleen een digitaal boek maar ook een fysieke uitgave zodat je die overal makkelijk mee kunt nemen.

Je kunt het product maar liefst 90 dagen uit proberen. Mocht het zo zijn dat het voor jou toch niet werkt dan krijg je zonder problemen het aankoopbedrag weer terug. Het boek hoef je niet eens terug te sturen!

Als we naar alle voordelen, bonussen en gunstige voorwaarden kijken dan is het aankoopbedrag van 37 euro zeer goed te noemen!

Nadelen

Ik kan me voorstellen dat het boek niet voor iedereen een oplossing zal zijn want een slaapprobleem kan ook diepere oorzaken hebben. 

Niet iedereen zal de discipline kunnen opbrengen om met een zelfstudie aan de slag te gaan.

Mijn advies is om in dergelijke gevallen een huisarts te raadplegen en die kan je doorverwijzen naar een slaapkliniek.

Eindconclusie

Gezien de vele positieve ervaringen loont het zeker de moeite om het te proberen! Voor dat je het weet zul je misschien weer lekker gaan slapen! Realiseer dat je wel minimaal drie weken zult doorzetten om het beste resultaat te bereiken. Merk je dan nog steeds geen verbetering dan weet je dat je altijd je aankoopbedrag kunt terugvragen. Wat heb je te verliezen? 

Heel veel succes!

Review Perfect slapen in 7 Stappen

‘Perfect Slapen in 7 Stappen’. De oplossing tegen slapeloosheid!

Heb je moeite om in slaap te komen? Hier vind je de ideale methode om perfect in slaap te vallen!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *