Review Leer gitaar spelen in 22 lessen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Tijd om te rocken als een echte gitarist?

Ben je op een punt van je leven aanbeland dat je graag gitaar wilt leren spelen in 22 lessen?

Bedenk je eens in hoe cool het is om voor je vrienden of familieleden te kunnen spelen! Er zijn verschillende manieren om te leren gitaarspelen. Uiteraard kun je naar een muziekschool gaan. Maar de laatste tijd zie je steeds meer online cursussen om een muziek instrument te leren spelen.

Een online cursus heeft als grote voordeel dat het veel voordeliger is en dat je zelf je tempo kunt bepalen. Een populaire online cursus is “Gitaarles van Koen”.

Koen Snoek belooft dat het mogelijk is om in 22 lessen te kunnen gitaar spelen!

Voor wie?

Deze online cursus is voor iedereen die al een tijd wil leren spelen maar niet de tijd en geld heeft om naar een gitaarleraar in de buurt te gaan. En graag toch snel een goede start wil maken zonder noten te leren lezen.

Mocht jij hier geïnteresseerd in zijn dan is het de moeite waard om even verder te lezen!

Koen Snoek

Koen Snoek heeft deze cursus ontwikkeld. Als klein jochie begon hij al vroeg met gitaar spelen. Met vallen en opstaan wist hij zich steeds meer te ontwikkelen als een goede gitarist. Zo heeft hij o.a. gitaarles gekregen van Jaap Kwakman en Jaap de Witte van de 3JS. Deze hebben hem uiteindelijk de fijne kneepjes van het vak bijgebracht.

Met alle kennis die Koen Snoek in al die jaren heeft verzameld is het idee ontstaan van deze cursus. Het doel hiervan is vooral om op de juiste manier te starten waardoor je veel sneller kunt leren gitaar spelen. Koen Snoek zijn passie is om ieder startende muzikant met deze cursus op de juiste weg te helpen.

In de vele jaren dat Koen gitaarles geeft is het hem steeds duidelijker geworden waar het eventueel fout kan gaan. Hierdoor heeft hij steeds aanpassingen gedaan waardoor volgens hem de ideale werkmethode is ontstaan om te leren gitaar spelen. Met het belangrijkste uitgangspunt dat je er als beginnende gitarist iets aan hebt en er ook veel plezier aan beleeft!

Waar bestaat de cursus uit?

Als je na betaling eenmaal bent ingelogd dan heb je levenslang de beschikking over 22 lessen plus 2 bonuslessen om gitaar te spelen. Daarnaast heb je toegang tot een online platform met vele enthousiaste muziekliefhebbers voor al je vragen. Voor nog meer ondersteuning organiseert Koen Snoek maandelijks een LIVE webinar.

Het les programma bestaat uit PDF bestanden, video’s en audiomateriaal van goede kwaliteit.

De volgende onderwerpen worden o.a in de cursus behandeld:

Gitaarhouding

Voordat je begint met gitaar spelen is het enorm belangrijk om de juiste houding aan te nemen. Een goede houding is uitermate bevordelijk voor je feitelijke gitaarspel. Een comfortabele houding zorgt er ook voor dat je minder last hebt van allerlei pijntjes.

Het belang van de juiste gitaarhouding wordt in de cursus beschreven. Je hebt de klassieke en de casual gitaarhouding. Voor elke houding valt iets te zeggen het belangrijkste is om uit te zoeken welke voor jou het beste is.

Stemmen gitaar

Ook het stemmen van de gitaar wordt in de cursus behandeld. Met verschillende tips en trucs wordt uitgelegd wat de beste manier is om je gitaar weer optimaal te laten klinken. Diverse stem methodes worden voor elk soort gitaar behandeld en het belang van het regelmatig stemmen.

Het vervangen van snaren

Wanneer moet je nu de snaren vervangen? Snaren kunnen na verloop van tijd gaan roesten en dat gaat ten koste van de klank. Maar ook door het hard aan slaan van een plectrum slijten ze nog harder. De rek gaat eruit en dat maakt het stemmen alleen maar lastiger. Uitvoerig uitleg over onderhoud of de keuze van de juiste snaren worden in de cursus zeker niet overgeslagen.

Tablatuur

De lesmethode is duidelijk gebaseerd om in een korte tijd goede resultaten te verkrijgen. Een tablatuur handboek kun je uitprinten waar de snaren en positie van de vingers worden weergegeven. Zo kun je snel leren gitaar spelen zonder noten te lezen!

Het spelen van Riffs

De basis van een nummer wordt gevormd door akkoorden en/ of noten die de gitaarriffs worden genoemd. Je begint de cursus met het leren spelen van makkelijke riffs. Het is leuk om te zien hoe mensen reageren als je een aantal riffs van populaire liedjes weet te spelen!

Theorie en techniek

Voor het leren van een vaardigheid is het van belang om de theorie en techniek goed te begrijpen. Onvoldoende kennis van muziektheorie kan problemen opleveren als je wilt gaan componeren of improviseren. Je zou toch niet willen dat je creativiteit hieronder moet leiden!

Koen Snoek probeert zo goed mogelijk uit te leggen waarom elke gitarist dit zou moeten leren!

Waarom een cursus van Koen Snoek gaan doen?

Een 1 op 1 gitaarles is misschien wel de beste manier om te leren gitaar spelen. Maar online te leren gitaar spelen kent ook veel voordelen.

Bedenk voor je zelf welke lesmethode het beste bij je past!

Ben je serieus op zoek naar een online gitaarcursus? Dan is de cursus van Koen Snoek zeker de moeite waard om te overwegen.

Mijn ervaring is dat hij een enthousiaste en gedreven man is die je graag de fijne kneepjes van het gitaar spelen wilt bij brengen.

Als beginnende gitarist met weinig ervaring kan deze online cursus je goed op weg helpen om de basis vaardigheden onder de knie te krijgen.

Ik moet zeggen dat ik enorm blij werd van de paar liedjes die ik na een paar keer oefenen kon spelen!

Zelfs als je nog geen gitaar hebt kan Koen Snoek je adviseren welke voor jou het beste is. Zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen!

Succes gegarandeerd?

Dat heeft met een aantal factoren te maken! Verwacht geen snel resultaat want gitaar spelen is een proces is waar je de tijd voor moet nemen.

Als je de cursus op de juiste manier weet te volgen en voldoende gemotiveerd bent. Dan zul je zeker op een gegeven moment een goede gitarist worden! Om tot de next level te gaan zijn er ook allerlei vervolg cursussen beschikbaar.

Wat enorm bevordelijk is dat je Koen Snoek altijd met vragen mag lastig vallen. Daarnaast heb je toegang tot een afgesloten facebook groep waar medecursisten je ook op de goede weg kunnen helpen.

Enkele reacties van cursisten:

Wat zijn de kosten?

De basis cursus gitaar spelen in 22 lessen komt in totaal op 77 euro.

-Voor dat geld ontvang je o.a. levenslange toegang tot de online cursus.

-Persoonlijke begeleiding van Koen Snoek.

-Voor elke les professionele video opnames.

-Tablatuur bij elke videoles.

-Mp3 muziekbestanden om mee te spelen.

-Een kant en klaar bewezen stappenplan om op de juiste manier te leren gitaar spelen.

De moeite waard?

Het bedrag is voor deze cursus zeker de moeite waard! Mocht je nog twijfelen dan kan het bekijken van de video’s van medecursisten je vast op andere gedachten brengen!

Als je achteraf toch nog niet helemaal tevreden bent dan kun je zonder problemen je geld weer terug krijgen.

Want Koen Snoek wil niets anders dan een 100% tevreden cursist!

Leer gitaar spelen in 22 lessen

Een kant en klaar bewezen stappenplan om op de juiste manier te leren gitaar spelen!

Kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *