Review de Keto Revolutie

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Review Keto Revolutie

Ik heb al over een paar diëten gesproken maar het meest populaire dieet van dit moment is de Keto Revolutie dieet!

Om te beginnen zal ik eens aandachtig bekijken wat het Keto dieet nu precies inhoud.

Wat zijn de voor en nadelen?

Vervolgens zal ik de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren onder de loep nemen.

Lees in dit artikel of het Keto dieet en de Keto Revolutie op jouw lijf geschreven staat!

Waarom is het zo populair?

Het Keto dieet of ook wel Ketogeen genoemd is een dieet gebaseerd op het zomin mogelijke eten van koolhydraten maar van vooral veel eiwitten en gezonde vetten.

Het grote voordeel hiervan is dat de vetten direct naar de lever gaan en worden omgezet in energie waardoor je lichaam sterk en actief blijft.

Veel mensen denken dat het Ketogeen dieet een hype is van de laatste jaren. Het is echter een dieet dat al ruim 95 jaar geleden is ontstaan om kinderen met epilepsie te helpen.

Het populaire Atkins dieet uit de zeventig jaren was hier al enigszins van afgeleid.

Naast het verminderen van epileptische aanvallen bleek al snel dat het een ideaal dieet was om in een korte tijd veel gewicht te verliezen!

Het Keto dieet is dus geen nieuw dieet maar past wel in het straatje van de huidige bekende koolhydraatarme dieeten.

Hoe werkt het nu precies?

Normaal gesproken haal je energie uit de koolhydraten van bijvoorbeeld brood, rijst, pasta en aardappelen.

Maar bij het Keto dieet is dat niet het geval, maar eet je zoveel mogelijk gezonde vetten en eiwitten. Dit heeft als resultaat dat het lichaam heel effectief overgaat naar vetverbranding.

Bij het afbreken van het vet komen ketonen vrij en dit hele proces heet Ketose. Dit is je belangrijkste bron van energie. 

Bij het starten van het Keto dieet is het raadzaam om de eerste dagen niet direct al te veel vetten te gaan eten. Hierdoor zal je opgeslagen lichaamsvet in eerste instantie worden gebruikt als energiebron.

Als je lichaamsvet eenmaal minder is geworden zul je daarna de broodnodige energie uit het voedsel halen.

Om in die zogenaamde Ketose terecht te komen moet je minder dan 50 gram aan koolhydraten per dag gaan eten.

Wat zijn de voordelen en voor wie is het geschikt?

Ik denk dat het geschikt is voor iedereen met een normale gezondheid die graag in een korte tijd wil afvallen. Mijn advies is wel om bij twijfel eerst de huisarts te raadplegen. In tegenstelling tot de andere diëten die ik heb besproken vereist een Keto dieet wel de meeste aanpassing.

Het eten van veel koolhydraten is voor de meeste mensen een gewoonte geworden. In het begin zal het best wel moeilijk zijn om over te stappen naar koolhydraatarm voedsel.

Uit onderzoek blijkt dat Het Keto dieet een behoorlijk aantal voordelen heeft:

-Minder trek in zoetigheden.

-Meer energie.

-Verbetering van je algemene lichamelijke en geestelijke toestand.

-Bloedruk wordt meer gestabiliseerd.

-Minder kans op depressie of angststoornissen.

-Epilisie aanvallen worden minder en controleerbaar.

-Bloedsuiker en insulinegehalte worden verbeterd.

-Minder kans op kanker.

-Minder kans op hart en vaatziekten.

-Vermindering van Acne

Wat mag je eten?

Zoals eerder aangegeven mag je niet meer eten dan 50 gram aan koolhydraten per dag.

In de volgende voedingsmiddelen zul je zomin mogelijk koolhydraten tegen komen: Zoals natuurlijke vetten van de Olijfolie, Boter en Kokosolie. Maar ook: Vis, Gevogelte, Groentes, Eieren, Vlees, Noten, Volle Zuivelproducten, Pitten, Kaas en een beperkte hoeveelheid Rode Fruit.

Wat mag je niet eten?

Voornamelijk voedingsproducten die suiker en zetmeel bevatten zul je tijdens het Keto dieet moeten vermijden.

In o.a. de volgende producten zul je dat tegen komen: Pasta, Fruit, Gebak, Peulvruchten, Aardappelen, Koek, Snoep, Chips, Brood, Frisdrank, Bier en Fabrieksproducten

Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren is een internetondernemer en is o.a. bekend van Paleo.nl en Foodie.nl. Hij is in de loop ter jaren een ware expert geworden als het gaat over gezonde voeding.

Vroeger was hij redelijk dik maar besloot op een bepaald moment zich meer te verdiepen in gezond afvallen in combinatie met goede voeding. Zijn boeken over o.a. de De Paleo Revolutie worden door veel mensen als zeer positief ervaren.

De Keto Revolutie

Mitchel van Duuren is ingehaakt op de populariteit van het Keto dieet en heeft een programma ontwikkeld genaamd de Keto Revolutie.

De Keto Revolutie is een kompleet pakket met als doel om zo snel mogelijk gewicht te verliezen. Het is een digitaal programma dat als opzet heeft om je lichaam binnen 3 weken te veranderen.

Wij hebben de Keto Revolutie aangeschaft om goed te kunnen beoordelen of het ook de moeite waard is.

Na betaling krijg je direct toegang tot het ledengedeelte en heb je verschillende recepten, ebooks, boodschappenlijstjes, video’s en heel veel informatie tot je beschikking!

Waar bestaat de Keto Revolutie uit?

Review Keto Revolutie

De Keto Revolutie bestaat uit 5 onderdelen:

1-De Keto Revolutie e-book met een waarde van 27 Euro. Dit e-book heeft 108 pagina’s waar alles over het Keto dieet wordt beschreven. Je zult precies weten welke voedingsstoffen je het beste kunt nemen om in Ketose te komen.

2-Het Intermittent Fasting handboek ter waarde van 27 Euro. Een ebook van 64 pagina waarin staat hoe je het beste snel kunt herstellen van een slechte vetstofwisseling. Intemittent Fasting houd in dat je gaat wennen om zomin mogelijk per dag te eten. Het is geen dieet maar beschrijft op welke tijdstip je mag eten en de resterende tijd ga je vasten. Het is prima te combineren met het Keto dieet omdat het de vetverbranding nog meer op gang brengt!

3-Het Keto Revolutie Receptenboek ter waarde van 27 Euro. In dit receptenboek van 102 pagina’s staan 63 recepten voor het drie weken Keto programma. De recepten zijn beschreven voor twee personen en geven precies aan hoeveel calorieën elk recept bevat. Wij moeten zeggen dat er veel variatie in de recepten zit. Voor iedereen zal er een lekkere maaltijd bij zitten!

4-Done for you Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes ter waarde van 27 Euro. Dit is een overzichtelijke planning  voor een bepaalde periode van wat je precies mag eten. Plus boodschappenlijstjes om het helemaal makkelijk voor je te maken!

5-De Volledige Keto Revolutie Videocursus met een waarde van 97 Euro. Mocht je nou niet zo’n liefhebber zijn om de Keto Revolutie te lezen. Dan kun je de 20 video’s bekijken waarin alles  door Mitchel over het Keto dieet tot in detail wordt verteld. 

Wat is mijn mening over de Keto Revolutie

Review Keto Revolutie

Als je in een korte tijd veel wilt afvallen dan is de Keto Revolutie zeker de moeite waard. Ik ken in mijn omgeving een aantal mensen die al een flink aantal kilo’s zijn af gevallen. Er is dus geen enkel twijfel dat het niet gaat werken. Het grootste probleem is dat het voor sommige mensen moeilijk is om vol te houden.

Als je eenmaal gewend bent om jaren lang rijst, pasta of brood te eten dan is het lastig om te veranderen. Het kan twee kanten op gaan of je blijft in de Keto of je gaat weer snel aan de pizza!

Je zult in het begin dus behoorlijk moeten wennen aan het Keto dieet. De eerste dagen zullen het zwaarste zijn! Door de omschakeling van je lichaam bestaat de kans dat je hoofdpijn, moeheid en vermindering van concentratie zult ervaren.

ik heb dezelfde klachten ervaren maar na ongeveer 4 a 5 dagen gaat het vanzelf over. Het is zeer zeker de moeite waard om even door te zetten want daarna voel je je beter dan ooit te voren!

De Keto Revolutie is gebaseerd om binnen drie weken zoveel mogelijk af te vallen. Als je voldoende motivatie hebt om door te gaan dan is dat uiteraard alleen maar meer bevordelijk voor je algemene gezondheid.

Advies

Mijn advies is wel om zoveel mogelijk variatie van groenten, vezels en gezonde vetten in je dagelijkse eetpatroon aan te brengen. En misschien over te stappen naar een koolhydraatarm dieet omdat die op de lange termijn makkelijker is om vol te houden.

De prijs

Om de Keto Revolutie aan te schaffen kost je dat eenmalig 37 Euro. Gezien de kwaliteit van de ebooks, video’s en de hoeveelheid informatie die je krijgt is de prijskwaliteit verhouding zeer goed!

Ook hier geld de niet goed geld terug garantie. Maar deze keer zelfs voor 60 dagen!

Het lijkt mij zeer zeker de moeite waard om het te proberen. En als je op de onderstaande link klikt vind je nog meer informatie en positieve ervaringen over de Keto Revolutie.

Heel veel succes ermee!

Review Keto Revolutie

Snel afvallen?

Wil je graag veel afvallen binnen drie weken? Klik hier voor meer informatie over de sensationele Keto Revolutie!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *