Review de Healy

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Look here for the English version :

De Healy

Deze keer een review over een veelzijdig klein apparaatje genaamd de Healy.

Voordat ik mijn ervaringen over de Healy met je ga delen wil ik graag uitleggen wat de Healy nu precies is.

Materiële zaken

Om een gelukkig en zorgeloos leven te leiden zijn materiële zaken niet altijd het allerbelangrijkste. Maar eerder je eigen lichamelijke en mentale gezondheid!

De laatste beroemde woorden van Steve Jobs zeggen meer dan genoeg :

“Op dit moment, terwijl ik op mijn ziektebed lig en over mijn hele leven nadenk, realiseer ik dat de erkenning en welvaart waar ik zo trots op was, hun glans hebben verloren en geen betekenis meer hebben op het moment dat je dood in de ogen kijkt”.

Reguliere geneeskunde

Helaas komt het steeds vaker voor dat we niet goed in ons vel zitten en met onze gezondheid worstelen. De reguliere geneeskunde is meestal de eerste stap en geven de snelste oplossing om de gevolgen van ons probleem weg te nemen. Vaak wordt echter de oorzaak niet aangepakt met als gevolg dat we jarenlang medicijnen moeten gebruiken met soms vervelende bijwerkingen.

Alternatieve manieren

Onderzoek laat zien dat er steeds meer mensen zijn die op zoek gaan naar alternatieve manieren om hun gezondheid te verbeteren. Daarnaast is er ook meer behoefte om meer balans te creëren tussen lichaam en geest.

Medisch product

De Healy is een in Duitsland gefabriceerd hoogwaardig medisch product die de mens helpt bij het vinden van die doelen. Het principe is gebaseerd op frequentietherapie welke o.a. wordt ingezet voor de behandeling van pijnklachten en voor psychische aandoeningen.

Je vindt op de Healy allerlei frequentieprogramma’s die ervoor zorgen dat je meer energie, balans en welzijn zult ervaren. Er zijn o.a. toepassingen die je kunnen helpen om stress situaties beter de baas te worden.

De frequenties van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam. Deze frequenties zijn tot stand gekomen na vele jaren van onderzoek van diverse therapeuten over de hele wereld.

Marcus Schmieke en Nunu Nina

Marcus Schmieke en Nuno Nina

De in Duitsland geboren wetenschapper Marcus Schmieke is de grote uitvinder achter de Healy. Zijn grootste uitdaging was o.a. zoveel mogelijk mensen te bereiken om van frequentietherapie te profiteren. Het lukte hem uiteindelijk om complexe technologie in een eenvoudig en compact apparaatje te onderbrengen!

De Portugese Nuno Nina therapeut is een specialist in integratie geneeskunde en celbiologie. Na vele jaren van ervaring en onderzoekingen heeft hij voor de Healy maar liefst 144.000 “Gold Frequenties” ontwikkeld.

Het resultaat van de unieke samenwerking tussen deze mannen is het wereldwijde succes van de Healy!

Hoe werkt het nu?

Ons lichaam bestaat uit verschillende organen en deze organen zijn weer opgebouwd uit biljoenen cellen. Elke cel heeft een celmembraan(soort van opening in de celwand) die verantwoordelijk is voor de toevoer van water, voedingsstoffen en zuurstof. Daarnaast zorgt de celmembraan ook weer voor de afvoer van afvalstoffen.

Het openen en sluiten van een celmembraan gebeurd door middel van een spanningsverschil. Onderzoek heeft aangetoond dat de hoogte van dit spanningsverschil bepalend is voor de gezondheid van een cel.

Frequentietherapie is niets anders dan het sturen en regelen van dit spanningsverschil waardoor de cellen geleidelijk weer gezond worden.

Bio-en kwantumfysica

Frequentietherapie wordt ook wel bioresonantie genoemd en berust op de principes van bio- en kwantumfysica. Alles om ons heen bestaat uit energie en geeft een bepaalde mate van straling af. Dat geld ook voor elk lichaamsdeel, orgaan en cel.

Alle cellen in ons lichaam communiceren met elkaar. Bij een gezond persoon vindt deze communicatie zonder verstoring plaats.Waardoor iedere cel en lichaamsdeel precies doet waarvoor die bedoelt is!

Stress, electrosmog, gifstoffen, kleur-en smaakstoffen, bacteriën, parasieten etc. kunnen echter die communicatie verstoren!

Het gevolg hiervan is dat er bepaalde ziektesymptomen zoals pijn, allergie, ontstekingen, chronische vermoeidheid etc. kunnen ontstaan.

De Healy is in staat om schadelijke afwijkingen vast te stellen en tegengestelde frequenties terug te geven. Met als gevolg dat de cellen weer ongestoord met elkaar kunnen gaan communiceren.

Inwendige doktor

Als de natuurlijke balans is hersteld dan zal je inwendige doktor alles in werking stellen om je weer gezond te maken.

Elk orgaan in ons lichaam heeft een specifieke frequentie van elektromagnetische aard. De Healy bezit vele verschillende frequenties die nodig zijn voor het brede frequentiespectrum die ons lichaam kent.

Omdat de Healy zo klein is kun je deze eenvoudig door middel van een clip op je kleding vast zetten. Met behulp van een app kun je de Healy besturen en de communicatie gebeurd via een bluetooth verbinding.

Met behulp van plak, oor en pols elektroden worden de juiste frequenties overgebracht.

Review Healy

Healy Edities

De Healy bestaat uit verschillende edities met verschillende toepassingsgebieden.

Healy Editions

Het ontstaan van frequentietherapie

Frequentietherapie is meer dan100 jaar geleden ontdekt door o.a. microbioloog en arts Dr.Rife. Hij kwam tot de ontdekking dat bepaalde frequenties specifieke bacteriën konden opruimen of doden.

Jammer genoeg zijn de ontdekkingen van Dr. Rife vergeten en waarschijnlijk door bepaalde belangengroepen bewust weggewerkt!

Rond dezelfde periode ontwikkelde de Russische ingenieur Georges Lakhovsky met behulp van de geniale Nikola Tesla de multiwave oscillator.

Nikola Tesla

Het doel van zo’n apparaat was het uitzenden van een complete range van genezende frequenties. Met groot succes werd de multiwave oscillator bij kankerklinieken in de periode van 1920 tot 1940 in Frankrijk ingezet. In 1942 is George Lakhovsky onder verdachte omstandigheden overleden.

Jaren later zijn door de gepensioneerde Dr. Doug de werken van Dr.Rife herontdekt. Na zijn pensioen werd hij getroffen door een bacterie en belandde in een rolstoel.

In die periode wist hij verbeteringen toe te passen en zichzelf te genezen. Dit werd de basis van de frequentietherapie die we vandaag de dag kennen.

Veel therapeuten over de hele wereld passen deze vorm van therapie toe.

Frequentietherapie is een erkende en bewezen methode om mensen van hun gezondheidsproblemen te verhelpen.

Mijn ervaring

Mijn gevoeligheid voor hedendaagse prikkels maakt het regelmatig moeilijk om de dag goed door te komen. Aan het einde van de dag ben ik er helemaal doorheen en moet ik rust nemen om de accu weer op te laden. Al vele jaren heb ik last van chronische vermoeidheid en sombere gevoelens.

Je kunt je voorstellen dat ik erg nieuwsgierig naar de Healy was en wat ie voor mij zou kunnen betekenen!

In het begin was ik te enthousiast van start gegaan waardoor ik al snel hartkloppingen kreeg! Het is dus belangrijk om rustig van start te gaan! Het advies is maximaal 3 programma’s per dag te gebruiken en vooral niet achter elkaar. Want je lichaam krijgt bij bepaalde progamma’s een behoorlijke boost!

Veel uitproberen en ontdekken

De eerste weken waren voor mij een kwestie van zoveel mogelijk uitproberen en ontdekken wat goed voelt. Je weet op een gegeven moment precies wat je lichaam nodig heeft. Voor een goede werking is ook regelmatig drinken van gezuiverd water een vereiste.

Na meerdere keren draaien van programma’s zoals ‘Energy/Balans/Zijn’ voelde ik mijn energie langzaam ophoog gaan! En de dagelijkse prikkels voelden minder belastend!

Ik kan niet anders zeggen dat ik steeds enthousiaster werd van de Healy! Na deze ervaring besloot ik al snel een upgrade aan te schaffen om meer specifieke programma’s te gebruiken.

Na die upgrade ben ik o.a. met het programma ‘Depressief ‘ gestart. Voor dit programma maak je gebruik van oorelektroden. Je voelt direct dat er iets in je hoofd gebeurd. Het percentage moet niet te hoog worden ingesteld, want anders word je snel duizelig!

De dagen daarop voelde ik me lichter(opgelucht gevoel) en de neiging naar somberheid verdween langzaam meer naar de achtergrond.

Daarnaast heb ik ook veel baat gehad bij het programma beroep/slaap met de onderdelen activering/positieve gedachten en balancering zenuwen.

De Healy is voor mij een hele mooi aanvulling voor mijn algemene gezondheid en gevoel van welzijn. De mogelijkheden zijn gigantisch veel en ik leer elke dag meer over dit bijzonder veelzijdig apparaatje!

Advies

Als advies wil ik meegeven om bij gezondheidsklachten altijd eerst de reguliere geneeskunde te blijven volgen! Maar mijn eigen ervaring is dat de Healy een zeer goede alternatieve aanvulling kan zijn.

De mogelijkheden van de Healy zijn te veel om hier te kunnen bespreken. Niet alle toepassingen worden erkend maar dat wil niet zeggen dat het niet zou werken.

“Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoor- nissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond”

Healy Edities

Elke editie is een pareltje maar als je met de Gold editie begint kun je altijd later vrij eenvoudig een extra editie toevoegen. De Golden Frequenties van Nuno Nina zijn een ieder geval al voor een breed gebied toepasbaar!

Is het de moeite waard?

Die keuze moet je voor je zelf maken! Na het lezen en horen van zoveel positieve ervaringen ben ik een ieder geval wel snel overstag gegaan! Heb in eerste instantie de Healy Gold editie aangeschaft. Maar na mijn eerste ervaring besloot ik al snel mijn editie uit te breiden.

Voor complementaire geneeskunde zoals o.a. acupunctuur is de Healy een uitermate interessante aanvulling! Omdat je direct inzicht hebt in iemand zijn energievelden. Maar ook op het gebied van coaching is de Healy een handige tool voor het toepassen van het beste behandelplan.

Zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken waar je de Healy kunt inzetten!

Persoonlijke ervaring

Sinds ik in het bezit ben van de Healy zijn voor mij de gebruikelijke bezoeken bij mijn psychologen niet meer nodig gebleken! Dat alleen al heeft mij een aardige besparing opgeleverd.

Waar ik in het begin tegen aan liep waren connectieproblemen tussen mijn smartphone en de Healy. Gelukkig heeft de support van Healy mij goed op weg geholpen. Alle data moet iedere keer van een server uit Duitsland geupload worden en dan naar de Healy verzonden. En als de instellingen niet helemaal goed staan dan kan dat wel eens fout gaan.

Belangrijk om te vermelden is dat je twee weken de tijd hebt om de Healy uit te proberen. Mocht het niet bevallen dan kun je het kosteloos terug sturen en ontvang je al je geld gewoon weer terug!

Mocht je graag persoonlijk meer informatie willen ontvangen en de werking van een Healy willen ervaren? Dan kan ik de adresgegevens van een deskundige therapeute uit Amsterdam naar je toe mailen.

Tevens kun je nog deze vrijblijvende professionele interactieve presentatie hieronder bekijken:

Op de Facebook pagina ”Healy ervaringen NL/BE” vindt je ook talloze mooie verhalen van Healy gebruikers!

Hieronder enkele positieve ervaringen van Healy gebruikers:

Voorbeeld 1

Saartje van Breda

Ik had al zoveel mooie ervaringen gelezen en gehoord en werd er zo enthousiast van dat ik de healy health besloot te kopen. Afgelopen week kwam hij eindelijk binnen! De dagen ervoor had ik heftige hoofdpijn en mijn rug is nu al een paar jaar weer intensief aanwezig. Ik heb van alles geprobeerd maar helaas nog niet veel beter, met al mijn oefeningetjes werd het draagbaar.

Nu heb ik de afgelopen 3 dagen wat programma’s aangezet en daarna geen hoofdpijn meer gehad. Rug is echt zoveel relaxter! Durf nog niet hardop te zeggen dat ik hem vandaag nog niet gevoeld heb, (want dan voel ik het misschien wel weer ineens) onder het wandelen gisteren, toen ik het programma puur draaide plopte mijn enkel ineens los die al een paar weken op een plek vast zat. Heel bizar om te voelen. Er ontstond ineens ruimte. Dit is nog maar na drie dagen! Zo benieuwd wat dit apparaatje nog meer voor me kan betekenen.. 🙏

Voorbeeld 2

Sarah Meloni

Ik heb de Healy drie dagen in huis. Vanochtend werd ik wakker met hoofdpijn en heb een analyse gedaan. Daar kwam ik uiteindelijk uit op programma migraine. Ik heb vaker last van migraine en ben dan gewend dat de pijn verlicht na het een dag rust. Vanmorgen meteen het programma ‘migraine’ gedraaid en de hoofdpijn is nu weg en ik kan gewoon naar buiten gaan om te wandelen. Ik ben hier echt heel erg blij mee. Zo een snelle pijn verlichting heb ik in de afgelopen jaren nog nooit meegemaakt. Ik ben na de eerste ervaring erg positief op het effect van de Healy bij migraine 🙂

Voorbeeld 3

Marjan Broer – Equineplus

De healy pas ik toe in mijn paarden praktijk. Met of zonder elektroden, op een eigen bedachte elektrodenband. 2 dagen toegepast op een merrie met haar veulen van 10 maanden. De merrie is zeer stressgevoelig, vandaar de keuze om het veulen er lang bij te laten. Maar ja, je bent een hengstje en wat vroeg geïnteresseerd in de andere merries, dus ook overdag apart van je moeder. Eerst zonder de healy, maar al gauw de healy ingezet! Met mooi resultaat ! Merrie van zeer zenuwachtig naar relaxed modus! Blij mee, want op uierontsteking of maagzweren zitten we niet te wachten.

Voorbeeld 4

Ilse Hobbelen

Ik heb nu 3 weken de healy en helemaal blij 😊 eerst wat sceptisch ha ha. Ik ben begonnen met de gold programma’s 2 per dag afwisselend en 1 programma naar keuze bv chronische pijn of mentaal balans. Mijn rugpijn is stukken minder. Ben van de week gaan geocachen en had 8 km gelopen. Ik had overal pijn mijn rug, heup en knie. Toen ik thuis was meteen chronische pijn gedraaid en het trok helemaal weg. Volgende dag geen last meer. Normaal loop ik daar dan nog wel 3 dagen mee.

Ook was ik al een paar dagen boos op een persoon. Normaal kan ik dan met boosheid blijven lopen totdat ik die persoon zie of spreek en gooi ik er alles uit!! 😬 Gisteren had ik die persoon aan de telefoon. Toen ik had opgehangen had betrapte mijzelf na een half uur dat ik niks gezegd had over mijn boosheid. 🧐 Ik voel de boosheid niet meer. Het was weg. Die dag had ik mentale balans en loslaten gedraaid. 🎉 voor mij echt het bewijs dat het werkt 🤗. 
Ilse

Voorbeeld 5

Ann Lembrechts

Hallo. Een voorlopig kort verhaal over mijn ervaring met de resonance healy. Ik ben enorm verbaasd over welke analyses er telkens uitkomen. Ik ben momenteel al een aantal maanden thuis. Heb al 10 jaar pijnklachten waarvoor ik al heel veel gedaan heb. Fybromyalgie. Lage rugpijn. Heb het toestel nu nog maar 2 dagen en voel dat ik al meer energie heb. En vermindering van pijn in mijn rug. Groeten. Ann

Wil je graag meer weten over de Healy of eentje zelf aanschaffen?

Klik hier voor meer informatie!

23 reacties op “Review de Healy

 1. Ik gebruik de Healy nu al een tijdje, en ik zou hem niet willen missen. Zowel bij ziekte (verkoudheid) als bij psychische / mentale uitdagingen heb ik positieve ervaring : vrij effectief en werkt heel snel.

  1. Beste Marcel,

   Zelf heb ik geen Healy beschikbaar om uit te proberen. Er zijn wel therapeuten waar je langs kunt voor een analyse en ook de werking kunt ervaren. Als je eenmaal een Healy hebt aangeschaft dan heb je altijd wel de mogelijkheid om zonder problemen die weer binnen 2 weken terug te sturen.

   Mvg Martin

   1. Hallo Martin
    Zou ik de e-mailadressen en/of telefoonnummers van die therapeuten kunnen krijgen
    Mvg en dank
    Peter

    1. Beste Peter,

     Als je serieus geïnteresseerd bent in een Healy dan zou ik je naar een goede therapeute in Amsterdam kunnen doorverwijzen.Deze therapeute heeft heel veel kennis van de Healy! Zij neemt alle tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen! En na een grondige analyse kan ze je de werking van de Healy laten ervaren.
     Mvg Martin

     1. Ik ben serieus. Kun je me de gegevens van deze therapeute in Amsterdam sturen? Bij voorbaat dank!

     2. Beste Robert,

      Heb je zojuist de contactgegevens toegestuurd. Heel veel succes!

      Mvg Martin

     3. Hallo Martin,
      Ik zou ook graag eens kennismaken, kun je mij ook het adres in Amsterdam sturen?
      Mvg Brenda

  1. Hartelijk dank voor je bericht!

   In principe kan er niets verkeerd gaan.Het is handig om met het programma Puur voor het detoxen van je lichaam van start te gaan.Je percentage stel je af zolang je het prettig vindt om te ervaren.

   Heel veel succes ermee!

 2. Ha Martin kan je me de gegevens van die therapeut in Amsterdam sturen? Heeft iemand ervaring met Healy vs slecht slapen?

 3. Wat mooi je review Martin! Ik ben ook al een half jaar super blij met de Healy! Zelf heb ik de Resonance, maar ook een verhuur-Healy met de Gouden cyclus en het Pijn programma. Ik woon in Heemstede (vlakbij Haarlem/Hoofddorp). Wil je een analyse en de Healy een week huren, mail me dan op info@sandrasana.nl.

 4. Hoi hoi, zou je mij het adres van de therapeuten kunnen sturen die mij kan helpen met enige vragen. Ik zou graag willen weten of ik het product kan testen.

  Gr,
  Loulou

 5. Hallo Martin, zou je mij ook de adres gegevens van de therapeut uit Amsterdam kunnen sturen? Ik hoor het graag even, hartelijke groet, Ingrid Mans

 6. Wat een waanzin deze website en artikel….

  Martin verkoopt Healy’s omdat hij deel is van een piramidesysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *