Review Freds Bouwtekeningen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Freds Bouwtekeningen

Voor de verandering ga ik me deze keer storten op de wereld van het klussen met een review over Freds Bouwtekeningen.

Als mensen meubels nodig hebben dan kopen ze die vaak liever kant en klaar. Misschien omdat ze denken dat ze niet handig genoeg zijn. Of gewoon omdat ze geen behoefte hebben om te gaan klussen.

Nu ben ik continue bezig om te kijken welke producten mijn leven aangenamer, beter en misschien ook gelukkiger kunnen maken.

En toen realiseerde ik mij dat het zelf bouwen van bijvoorbeeld een meubelstuk zoveel meer voldoening en ook geluk kan geven dan als je het kant en klaar koopt!

Om succesvol zelf een meubelstuk te maken is het belangrijk om in het bezit te zijn van goede bouwtekeningen. Dan weet je een ieder geval zeker dat jou project een grote kans van slagen heeft.

Het liefst wil je een overzichtelijke bouwtekening met een duidelijke stappenplan. Anders bestaat de kans dat je gestresst raakt en dan verdwijnt je gevoel van voldoening en geluk als sneeuw voor de zon!

Research

Na enig research kwam ik al snel uit op de populaire Freds Bouwtekeningen. Vervolgens ben ik naar de website van Freds Bouwtekeningen gegaan en heb voor 67 Euro de bouwtekeningen aangeschaft.

Na betaling ontvang je een inlogcode waarmee je dan direct aan de slag kunt gaan. De keuze is absoluut reuze! Zo kun je uit verschillende soorten bouwtekeningen van badmeubels tot zandbakken kiezen.

Het gaat om maar liefst 10000 bouwtekeningen. Of het daadwerkelijk zoveel zijn durven we niet zeggen maar het zijn er een ieder geval heel veel! Dus voor elk project zul je ongetwijfeld wel iets vinden! En zo heb je weer van elk onderwerp talloze variaties.

Voor wie is het geschikt?

Het is volgens mij voor iedereen geschikt die op zoek is naar degelijke en duidelijke bouwtekeningen. Uiteraard zul je wel een beetje handig moeten zijn maar ander was je ook niet ook zoek gegaan naar bouwtekeningen.

De grote kracht van houtbewerking is dat toch wel bijna iedereen het kan! Voor mensen met een laag inkomen is het tevens een ideale mogelijkheid om voordelig aan mooie meubels te komen!

Uiteraard kost het even tijd om de juiste skills te ontwikkelen maar daarmee zullen de instructies bij Freds Bouwtekeningen je zo goed mogelijk mee helpen.

Door middel van een eenvoudige stappenplan is het bijna onmogelijk om je project niet tot een succesvol einde te brengen.

Wie is verantwoordelijk voor Freds Bouwtekeningen?

Het schijnt dat Fred van Schouten verantwoordelijk is voor alle bouwtekeningen. Maar onderzoek wijst echter uit dat Fred van Schouten een fictief persoon is. Dat is iets wat je wel vaker op internet tegen komt. Het gaat om een bedrijf genaamd TAPO gevestigd aan de Lijndenstraat 24 te Amsterdam.

Maar gezien de vele positieve ervaringen op internet wijst niets erop dat Fred van Schouten of TAPO onbetrouwbaar zou moeten zijn.

Door een enthousiaste medewerker word je altijd snel per mail beantwoord. En als je specifiek naar een bouwtekening op zoek bent dan wordt er van aan alles gedaan om die voor je samen te stellen!

De enige negatieve reacties die ik tegen kwam gingen meer over problemen met inloggen. De oorzaak hiervan was in de meeste gevallen dat iemand per ongeluk een verkeerd email adres had doorgegeven. En dan wordt inloggen natuurlijk een beetje lastig.

De ultieme test!

Als ultieme test leek mij het beste om zelf een bankje van steigerhout voor in de tuin te gaan maken! Met behulp van het stappenplan en de bouwtekeningen van Fred( Of wie dan ook!) ben ik aan de slag gegaan.

Nu heb ik weinig ervaring met klussen maar als je stap voor stap de instructies doorneemt dan kan er eigenlijk weinig verkeerd gaan.

En na een paar dagen klussen was ik dan ook de trotse eigenaar van een mooie steigerhouten lounge hoekbankje voor in de tuin! Als je project eenmaal voltooid is dan geeft dat zeker een gevoel van voldoening en misschien ook wel een beetje geluk! ( Zeker als het zonnetje in de tuin schijnt!)

Ik ben ook erg te spreken over de duidelijkheid van de bouwtekeningen want er staat precies welke materialen en gereedschappen je nodig hebt.

Extras

Naast de vele bouwtekeningen ontvang je ook nog software en digitale ebooks.

Als bonus heb je o.a. de steigerhouten tuinmeubelen gids. Hierin staan heel veel verschillende bouwtekeningen en instructies hoe je het beste een tuinmeubel van steigerhout kunt maken.

review freds bouwtekeningen

Je hoeft nu ook geen DWG en CAD software te kopen want die zit er als bonus bij. Zo kun je nu zelf je CAD bestanden openen en bewerken.

review freds bouwtekeningen

Alle benamingen die je tegen komt bij een klusproject worden in dit E-book uitvoerig uitgelegd. Mocht het een en ander nog steeds niet helemaal duidelijk zijn, dan wordt dat nog uitgebreider uitgelegd d.m.v. korte video filmpjes.

review freds bouwtekeningen

Mocht je nou zo de smaak hebben te pakken met het klussen en je wilt er geld mee verdienen dan is het ebook ‘Doe Het Zelf Winst’ heel interessant! Hierin staan alle tips en trucs die je nodig hebt om als beginnende doe-het-zelf ondernemer te gaan starten.

review freds bouwtekeningen

Want als eenmaal blijkt dat je voldoende talent hebt om mooie meubels te maken dan zou je eventueel van je hobby je werk kunnen maken!

Met name de vraag naar tuinmeubelen van steigerhout is de laatste jaren enorm toegenomen. Met behulp van Freds bouwtekeningen kun je allerlei projecten realiseren. Als ze er eenmaal goed uitzien dan kun je ze weer voor een leuk bedragje doorverkopen!

Voorbeeld

Dit is een voorbeeld van een bladzijde van onze bouwtekening die ik heb gebruikt voor het maken van de steigerhouten lounge bank. Rechtsonder staan de afmetingen in mm vermeld plus de benodigde materialen.

Bouwtekening

Wat is mijn mening over Freds Bouwtekeningen?

Ik ben best wel enthousiast over de vele bouwtekeningen van Fred. Mijn mooie steigerhouten bankje in de tuin doet daar natuurlijk nog wel een schepje bovenop!

Zelf als je geen klus ervaring hebt kun je toch redelijk goed uit de voeten met de duidelijke bouwtekeningen en instructies.

Ik denk dat het voor bijna iedereen wel geschikt moet zijn, tenzij je echt twee gigantische linkerhanden hebt!

De bonussen zijn ook meer dan kompleet te noemen.

De Prijs.

De prijs van 67 Euro is een eenmalig bedrag waardoor je direct mee aan de slag kunt gaan. Je hebt hiermee een levenslange lidmaatschap. Als je computer gecrasht zou zijn dan is er alsnog geen reden tot paniek! Want je kunt altijd weer inloggen en de bouwtekeningen opnieuw downloaden.

Daarnaast met al de extras is het een meer dan redelijk bedrag te noemen.

Advies

Ben je opzoek naar overzichtelijke bouwtekeningen met duidelijke instructies? Dan is mijn advies om met Freds Bouwtekeningen aan de slag te gaan.

Als je eenmaal bezig bent krijg je alleen nog meer de smaak te pakken! Voordat je het weet zit je hele huis vol met zelfgemaakte meubels!

Aanvankelijk dacht ik dat het wel moeilijk zou zijn maar in de praktijk valt dat reuze mee. En mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij Fred(Support) terecht. Mijn ervaring is dat je direct antwoord krijgt en men bereid is om je zo goed mogelijk te helpen.

Valt het bij nader inzien toch tegen dan bestaat altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen weer je geld terug te krijgen.

Mijn laatste advies is wel om goed te checken of je het juiste mailadres hebt doorgegeven anders wordt het inloggen een probleem!

Heel veel succes ermee!

Vergeet niet op de link onderaan deze pagina te klikken want dan ga je direct naar Fred zijn website.

Review Freds Bouwtekeningen

Freds Bouwtekeningen

Wil je meer weten over Freds Bouwtekeningen? Hier kun je alle informatie lezen om er mee aan de slag te gaan!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *