Review Droog trainen protocol vrouwen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Review droog trainen protocol vrouwen

Het blijft altijd een uitdaging om op de juiste manier vet te verliezen en ook weer lekker strak in je vel te zitten! Er zijn zoveel verschillende manieren op internet te vinden dan je moeilijk kunt bepalen welke methode het beste voor je kan werken. Een totaalpakket wat misschien voor je werkt zou het Droog trainen Protocol voor vrouwen of mannen kunnen zijn.

Ik ga het vandaag over het droog trainen protocol voor vrouwen hebben. Hopelijk ben je net zo benieuwd als ik om uit te zoeken of het zinvol is om aan te schaffen of dat je het beter achterwege kunt laten.

Het Droog trainen protocol is zo ontwikkeld dat je binnen drie maanden weer helemaal super strak in je lijf gaat zitten. Althans dat is wat de makers van het droog trainen protocol ons wil laten geloven.

Het programma is afgestemd op  een dusdanig manier van vet verliezen wat vergelijkbaar is bij bodybuilders. Dit wordt het droog trainen genoemd.

Wat is droog trainen?

Het belangrijkste is dat je vet gaat verliezen zonder dat het ten koste gaat van de opgebouwde spiermassa. Droog trainen wordt ook wel cutten genoemd. Door geleidelijk je vetpercentage naar beneden te brengen zullen je spieren steeds zichtbaarder worden! Het komt er op neer dat je naast intensieve krachttraining veel eiwitten en koolhydraten moet gaan eten. Waar je goed op moet letten is dat je de juiste verhouding weet te vinden om het maximale effect te behalen.

Henry van Es en Rinus

Het droog trainen protocol is bedacht door Henry van Es en zijn goede vriend Rinus. Als ex-marinier en politieman hebben ze de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan met fitness en krachttraining. Tevens zijn ze eigenaar van een online sportschool genaamd de droog trainen academie. Daarnaast hebben ze nog heel veel opleidingen en seminars gevolgd om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te bouwen.

Het resultaat van al hun kennis vind je terug in het droog trainen protocol voor mannen en vrouwen.

Droogtrainenacademie.nl

De website droogtrainenacademie.nl is tegenwoordig heel erg bekend onder de fitness en krachtsport liefhebbers. Gezien alle tijd en energie die ze in de website en het droog trainen protocol hebben gestoken getuigd wel van het feit dat ze alleen voor het allerbeste resultaat gaan.

Voor Henry en Rinus hebben hun gezonde leefwijze al zoveel voordelen opgeleverd waardoor ze heel graag hun passie met ons willen delen! Ze hebben ondertussen al honderden mensen geholpen om hun droomlichaam te creëren.

E-book Droog Trainen Protocol Vrouwen

Het droog trainen protocol voor vrouwen is een e-book. Nadat je hebt betaald krijg je via de mail een link toegestuurd. Het enige wat je moet doen is op de link klikken en daarmee open je direct het e-book.

Het e-book bevat ruim 70 pagina’s en geeft je deskundige informatie over de juiste training en voeding.

Naast het droog trainen protocol ontvang je nog een aantal extra’s zoals:

-Een voedingsschema die helemaal op je is afgestemd. Het gaat erom dat je effectief vet gaat verliezen. En misschien wel het aller belangrijkste, dat je ook gaat leren hoe je voorkomt dat het vet niet meer terug komt! Inzicht in je voeding zal zeker de sleutel van je succes worden. In dit e-book krijg je alle tips en trucs aangereikt die je daar voor nodig hebt.

-Om voldoende vet te verbranden zul je veel moeten bewegen. Maar om je ideale lichaam te verkrijgen is het vinden van balans tussen krachttraining, cardio en je dagelijkse bezigheden van cruciaal belang. Het gevaar bestaat dat je teveel spiermassa gaat verliezen. In het e-book wordt uitgelegd hoe je dat het beste kunt voorkomen.

-Meten is weten.Om er achter te komen of je voldoende vooruitgang maakt zul je op bepaalde momenten gaan meten of je helemaal op schema bent. In dit e-book wordt aangegeven wat je moet doen om eventueel je plan bij te stellen mocht het even niet lukken met het verliezen van voldoende vet.

Bonussen

Bij bestelling van het droog trainen protocol ontvang je momenteel drie extra bonussen.

-Door middel van een handige macrocalculator kun je voor jezelf berekenen hoeveel macronutriënten , koolhydraten en proteïne je mag eten. Op die manier krijg je inzicht in de benodigde calorieën en hoeveelheden waar jij je voedingsplan op kunt afstemmen.

-Tevens ontvang je een aantal trainingsschema’s per week waar je op je sportschool mee aan de slag kunt gaan. De schema’s zijn volgens de makers wetenschappelijk onderbouwd om het maximale resultaat te bereiken. Voorwaarde is wel om er hard tegen aan te gaan! Voor vrouwen die liever thuis trainen is een apart schema opgesteld.

-Als laatste een interessante bonus om nog sneller je droomlichaam te krijgen is door het GRATIS mee doen met een 8 weekse groep challenge.(Ter waarde van 97 Euro) Voor veel mensen kan dit een extra stimulans betekenen om nog meer gemotiveerder met het droog trainen protocol aan de slag te gaan. Na aankoop van het droog trainen protocol krijg je alle informatie hoe je je het beste kunt aanmelden.

Ervaring

Mijn vrouw is enthousiast met het droog trainen protocol voor vrouwen aan de slag gegaan.

Wat haar opvalt is dat de oefeningen redelijk gemakkelijk zijn om uit te voeren maar toch duidelijke resultaten opleveren. Met als voorwaarde dat je wel over voldoende doorzettingsvermogen moet beschikken om het beste resultaat te willen bereiken!

Of je nu al jaren in de sportschool bent of net om de hoek komt kijken voor een ieder zijn geschikte oefeningen te vinden.

Duidelijke en uitgebreide voedingsadviezen zonder dat je op een houtje hoeft te bijten.

Onze ervaring komt exact overeen met hetgeen wat we op internet lezen. Het is een duidelijk bewezen programma die je absoluut met succes kunt afsluiten zolang je maar voldoende doorzettingsvermogen hebt om door te gaan. Heb je voldoende discipline? Dan zul je zeker beloont worden met een indrukwekkende sixpack!

Voor en na afbeeldingen

Gezien de vele zinvolle extra’s en bonussen is het aanschaf bedrag van 67 euro meer dan de moeite waard!

Daarnaast heb je maar liefst 90 dagen om te beslissen of er er mee wilt door gaan of niet. Wat heb je te verliezen?

Lees ook het droog trainen protocol voor mannen.

Droog Trainen Protocol Mannen
Review droog trainen protocol vrouwen

Voor iedereen die vet wil verliezen met behoud van spiermassa.

Droog trainen protocol is de ideale methode voor het creëren van je droomlichaam.

Ga direct naar de kortingspagina!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *