Review De Venusiaanse trilogie

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
De Venusiaanse Trilogie van Omnec Onec

De Venusiaanse Trilogie is het ongelofelijke autobiografische boek van Omnec Onec die geboren is op de planeet Venus!

Gezien de steeds groeiende interesse naar spiritualiteit wilde ik je dit bijzondere boek niet onthouden.

Omnec schrijft over haar leven op Venus en waarom ze uiteindelijk naar de Aarde is gekomen om haar karma in te lossen. En ook over de ontwikkeling die Venus heeft doorgemaakt en de lessen die we daarvan kunnen leren

Een ideaal boek voor de spirituele medemens die je verder kan helpen met het verhogen van je bewustzijn. Mocht je nog niet zover zijn dan is het lezen met een open mind wel een vereiste. Als je tijdens het lezen het gevoel krijgt dat het met je resoneert dan weet je al dat het een waardevol boek moet zijn.

Ik heb verschillende spirituele boeken gelezen maar dit boek doet absoluut de verbeelding spreken. Stel je eens voor dat er meer leven is in het heelal dan alleen maar op onze kleine planeet!

Omnec Onec heeft met haar Venusiaanse Trilogie al vele duizenden mensen geïnspireerd. Haar diepste hoop met betrekking tot het schrijven over haar leven op Venus en op Aarde is dat de mensen zullen ontwaken voor de waarheid. Hoe ongelofelijk deze ook mag lijken!

Van Venus kwam ik

In het eerste boek ‘Van Venus kwam ik’ vertelt Omnec Onec gedetailleerd over de enorme verschillen tussen Venus en onze Aarde. De Venusianen leven volgens spirituele en natuurwetten in plaats van volgens door de mens gemaakte wetten, op elk levensgebied.

Venus is een van de oudere, meer vergevorderde planeten in ons zonnestelsel. Vele jaren terug worstelde Venus met de zelfde problemen waar de Aarde nu op dit moment mee zit. Een kleine groep van welvarende mensen regeerden toen over Venus. Maar de Venusianen ontwaakten en groeiden meer in hun bewustzijn en zagen dat het niet meer zo werkte. Geen macht, hebzucht en geld maar een spiritueel leven in vrijheid en liefde was de oplossing om verder te kunnen groeien.

Geavanceerde technologieën

Geavanceerde technologieën zijn een belangrijk onderdeel van het leven op Venus. Er wordt gebruik gemaakt van zonne- en magnetische kracht voor allerlei energiebehoeftes. Door het neutraliseren van zwaartekracht is het mogelijk om ruimtereizen te maken met grote ruimteschepen zonder dat het veel energie kost.

Voor de ufologen onder ons moet het uitermate interessant zijn om te lezen wanneer gedetailleerd over de werking van een ufo wordt beschreven.

Het leven op Venus bevind zich in de astrale sfeer en dat is een hogere frequentie dan de fysieke sfeer. Dat is de reden dat wetenschappers niet kunnen aantonen dat er leven is op Venus. Er bestaat nog geen enkel wetenschappelijk instrument die dergelijke hoge frequenties kan bespeuren.

Gedachtekracht

Door de hoge frequenties is het mogelijk om met gedachtekracht alles te creëren wat maar mogelijk is! Controle van geest over materie is de dagelijks manier van leven op Venus. Omnec vertelt over haar leerproces in haar jonge jaren hoe ze van energie simpele tot complexe objecten leert maken.

Volgens Omnec gebeurd dit ook in de fysiek wereld zoals onze Aarde maar dan heb je het niet in de gaten omdat het veel langzamer gaat. Als je graag iets wilt of ergens in gelooft dan zal het vroeg of laat ook voor jouw manifesteren.

Gedachten zijn niets anders dan energieën die door het mentale lichaam gaan en vandaar net als radiogolven weer naar buiten. Telepathie, het zenden en ontvangen van gedachten van geest tot geest, is de meest populaire vorm van communicatie op Venus.

Voorbereiding

In het laatste gedeelte van ‘Venus kwam ik’ wordt Omnec voorbereid op haar weg naar de Aarde. Lang geleden had Omnec ook een leven op Aarde geleid. Ze leefde samen met haar dierbare zuster, die de schuld van verraad op haar had genomen om te voorkomen dat Omnec werd onthoofd.

Om deze karma in te lossen zal ze nu het leven van een zevenjarig meisje Sheila overnemen.(Die haar zus was in een ander leven) De Venusianen hebben het vermogen om in de toekomst te kijken en wisten dat Sheila tijdens een busongeluk om het leven zou komen. Vanaf het moment dat het lichaam van Sheila wordt verwijderd komt Omnec om het leven van Sheila over te nemen!

De reis van Omnec naar de Aarde was niet alleen bedoeld om versneld haar karma in te lossen maar het was ook haar bestemming om spiritueel werk te gaan verrichten. Het is voor haar in eerste instantie een enorme gewenning om terug te gaan naar een fysiek lichaam.

Engelen huilen niet

In het tweede boek “Engelen huilen niet” beschrijft Omnec hoe ze probeert te overleven in een fysiek lichaam op Aarde. Ze leert het leven op aarde kennen in al haar facetten. Ondanks al die tegenslagen weet ze toch altijd door te zetten omdat ze bewust is van het feit dat het allemaal een onderdeel is van het inlossen van haar karma.

Het is interessant en vermakelijk om te lezen hoe iemand van Venus naar het leven op Aarde kijkt! Ze verbaast zich o.a. over het dogmatisch denken van religieuze mensen, de leersystemen op scholen en de opvoeding van jonge kinderen. Ze vindt dat er te weinig ruimte over is voor eigen ontwikkeling. Maar ook hoe er over buitenaardse mensen wordt gedacht. In de meeste Hollywood films worden ze als uitermate slecht en kwaadaardig afgespiegelt terwijl het volgens Omnec precies het tegenovergestelde is.

In haar eerste jaren op Aarde brengt ze voornamelijk haar tijd door met haar grootmoeder. Dat was niet altijd even makkelijk maar het echte zware leven begint pas wanneer ze in haar tiener jaren weer terug gaat naar haar moeder.

Mishandeling en verkrachting door haar beide stiefvaders maken het leven voor Omnec absoluut ondraaglijk maar ze blijft knokken.

Langzaam aan gaat het beter met haar leven en krijg ze de kans om te vertellen wie ze werkelijk is. Uiteindelijk krijgt ze de gelegenheid om al haar ervaringen in een boek te schrijven over haar leven op Aarde en Venus.

Mijn Boodschap

In het laatste gedeelte van de trilogie worden in ‘MijnBoodschap’ allerlei spirituele begrippen uiteen gezet. Ondanks dat Omnec soms behoorlijk in de diepte gaat blijft het in de meeste gevallen toch gemakkelijk te begrijpen.

Ze beschrijft o.a. over hoe je het beste kunt mediteren en om eventueel uit je lichaam te treden om de andere dimensies te bezoeken!

Wat is mijn mening?

Zoals ik al in de introductie vertelde is bij het lezen van de Veusiaanse Trilogie een open mind een absolute vereiste. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen te ongelofelijk is om waar te zijn. En dat mevrouw Omnec waarschijnlijk over een enorme grote verbeelding moet beschikken! Dat zou misschien kunnen zijn maar dan is het boek nog steeds de moeite waard om te lezen.

Omnec beschikt over een enorme spirituele kennis die ze met ons wil delen. De informatie die ze met ons deelt zal je waardevolle inzichten geven. Het gaat je zeker verder brengen in je eigen spirituele zoektocht naar kennis en wijsheid! En is dat misschien ook niet de reden waarom we hier op Aarde zijn?

Review De Venusiaanse Trilogie

Lees het autobiografische boek van Omnec Onec voor meer kennis en wijsheid!

Klik hier om het boek te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *