Review de Trading Navigator Methode

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
review trading navigator methode

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om meer geld te kunnen verdienen. Met meer financiële vrijheid kun je ook meer van je leven genieten! Is het mogelijk om die vrijheid te krijgen door met aandelen en opties te handelen?

Voor deze keer heb ik het populaire programma Trading Navigator Methode eens onder de loep genomen. 

Wat houd het precies in en voor wie is het geschikt?

Eenvoudig gezegd is Trading Navigator een stukje software die de trends en dalingen in de aandelenmarkt nauwkeurig in de gaten houd.

Aan de hand van rode en groene pijlen geeft het systeem aan wanneer je het beste aandelen en opties kunt kopen of verkopen.

Dit klinkt heel simpel maar is dat het ook? IK ga het voor je uitzoeken.

Voor een ieder die graag zijn vermogen wil laten groeien zonder al te veel risico te lopen lijkt Trading Navigator een ideale hulpmiddel. Daarnaast is wel enige interesse in de financiële wereld van aandelen en opties een vereiste.

Op internet kom je heel veel advertentie tegen over hoe je het snelste rijk kunt worden. Vaak zijn dit losse beloftes die in de praktijk niet te realiseren zijn. Wij denken dat de Trading Navigator Methode een meer geloofwaardiger manier is om geld te verdienen.

Wie is de bedenker van de  Trading Navigator Methode?

Harm van Wijk is doctorandus in bedrijfseconomie en is bedenker van de Trading Navigator Methode. Zo heeft hij meer dan 25 jaar ervaring in de financiële wereld. En heeft als financieel adviseur en manager bij verschillende grote banken gewerkt.

review trading navigator methode

Hij was tevens  betrokken bij het tot stand brengen van SNS FundCoach en de Binck bank. En hielp mee bij het op zetten van een beleggingssite voor de SNS Bank en de website DFT.nl voor de Financiële Telegraaf.

Toch zag Harm van Wijk dat de particuliere beleggers hier niet zoveel profijt van hadden. Ook uit een onderzoek van de universiteit uit Maastricht bleek dat ruim 90 % van de particuliere beleggers af en toe behoorlijke verliezen leden.

Dit deed hem besluiten om zijn baan op te zeggen en zich meer te gaan focussen op de particuliere beleggers om deze te gaan helpen om meer geld te verdienen.

Betrouwbaar?

Ik heb geen enkele reden kunnen vinden om te denken dat Harm van Wijk onbetrouwbaar zou zijn. Als je op het internet kijkt zul je voornamelijk alleen maar positieve reacties tegen komen.

De personen in de video’s, die zich positief uitspreken over Harm van Wijk, zijn bestaande en gerespecteerde mensen met goede functies.

Hoe werkt de Trading NAvigator Methode precies?

 trading navigator methode

Zoals al eerder uitgelegd gaat het om software die aangeeft wanneer je aandelen en opties kunt kopen of verkopen. Het is belangrijk dat je niet door je emoties laat leiden maar vertrouwd op de degelijkheid van het product. De kans dat het dan fout gaat ligt in je eigen handen.

Die risico’s houd je zo klein mogelijk door een stop-loss of door te hedgen. Een stop-loss is een opdracht die je automatisch kunt instellen. Deze kan je op een bepaalde waarde instellen als je bijvoorbeeld een aandeel hebt gekocht. 

Hedgen betekent dat je ervoor zorgt dat je niet al te grote financiële risico’s neemt. Je kunt het vergelijken met een verzekering. De verliezen worden hierdoor niet al te groot maar dat geld ook voor je winsten. 

Met de cursus ga je dieper op de materie in en leer je meer over hoe het beste te handelen.

Volgens Harm van Wijk is het mogelijk om door middel van de Trading Navigator Methode je kapitaal te laten groeien met een gemiddelde van 20,6%. Zonder deze tool is slechts een rendement van rond de 7% per jaar haalbaar.

Als beginnende belegger leer je dankzij de Trading Navigator Software al snel hoe je op de juiste manier moet handelen zonder al te veel risico’s te nemen.

Beleggen brengt uiteraard altijd risico’s met zich mee. Maar als je eenmaal begrijpt hoe het systeem werkt dan is de kans groot dat je op de lange termijn een goed inkomen weet te realiseren.

Wat zijn de kosten?

De kosten

Het totale pakket kost 497 Euro

Daar zit bij in begrepen een 6 weekse training waar je alles komt te weten over de werking van de Trading Navigator Methode. Deze training vertegenwoordigt een waarde van 297 Euro.

Twee jaar lang toegang tot het platform van  de slimste belegger. Iedereen die aan de cursus is begonnen kunnen je hier verder helpen mocht je het even niet zien zitten! Waarde 696 Euro.

Twee jaar lang ontvang je alerts via Telegram. Dat is een app die je kan waarschuwen over daling of stijgingen bij aandelen of opties. Waarde 1994 Euro.

Een handleiding over geld verdienen in opties. Dit is een ebook over handelen met opties. Van toepassing als je met Trading Navigator 2 aan de slag gaat. Waarde 47 Euro.

Een handleiding over hoe je geld kunt verdienen met aandelen. Dit is een ebook over het hndelen met aandelen. Deze is van toepassing als je met Trading Navigator 1 bezig bent. Waarde 47 Euro.

Een handleiding over speeders, sprinters en turbo’s. Mocht je niet weten wat dit allemaal inhoud dan zal dit e-book je het allemaal duidelijk maken. Waarde 47 Euro.

Een MeXeM transactie tegoed van 500 euro. Dat lijkt ons een mooi bedrag om mee te beginnen! Waarde 500 Euro.

Toegang tot een event voor twee personen. Tijdens zo’n event kom je alles te weten over o.a. de juiste manier van handelen met aandelen. Waarde 1994 Euro.

Dit hele pakket vertegenwoordigt een waarde van 7619 Euro!

Wat is mijn mening over de Trading Navigator Methode?

Goed of niet?

Ik heb het programma voor een bepaalde periode mogen gebruiken en ik kan niets anders dan vaststellen dat het een duidelijk en degelijke tool is om mee te werken.

Aan het handelen van aandelen en opties zitten altijd risico’s aan verbonden. Maar als je eenmaal goed begrijpt hoe de Trading Navigator Methode werkt dan kun je op de lange termijn een redelijk stabiel inkomen mee opbouwen. 

Wat ik heel goed vind is dat je meer dan voldoende informatie en cursussen krijgt aangeboden om zo goed mogelijk voorbereid te zijn om je eerste stappen in de financiële wereld te maken.

Belangrijk is wel dat je niet door je emoties laat verleiden want dan gaat het meestal niet goed! 

De kosten van 497 Euro lijkt in eerste instantie best wel veel maar als je bekijkt wat je er allemaal bij krijgt dan valt het reuze mee!

Bedenk wel dat je niet op een korte termijn veel geld zult verdienen want dan kom je bedrogen uit.

Een stabiel inkomen met een gemiddeld rendement van 20,6% zul je op de lange termijn kunnen realiseren. Maar blijf er wel van bewust dat er ook periodes zullen zijn dat het wat minder gaat. Zolang je de adviezen van de Trading Navigator blijft opvolgen dan kan er niet al teveel mis gaan.

Op de website van Harm van Wijk vind je een paar video’s van een aantal mensen die hun ervaringen over de Trading Navigator Methode willen delen. We hebben uitgezocht dat het echt bestaande mensen met een bewezen status in de financiële wereld zijn. Klik op de button onderaan dit artikel.

Enkele voorbeelden van positieve reacties:

“Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten” Wouter

“Aan het systeem van Harm is grondig onderzoek vooraf gegaan. Het is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen” Bram Voermans

“Het door Harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te halen.” Peter Groeneboom

“De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals).” David Sanders

“Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt.”  Wil Buchholtz 

Advies 

Als je met de juiste kennis met de Trading Navigator Methode aan de slag gaat dat is naar mijn mening de kans groot dat je er een redelijk rendement aan zult verdienen. Of het uiteindelijk rond de 20% zal uitkomen dat zal de tijd leren maar een ieder geval meer dan als je geld alleen maar op een spaarrekening staat!

Mijn advies is om het een ieder geval te proberen en mocht het je alsnog tegenvallen dan kun je binnen 30 dagen je geld gewoon weer terug krijgen. Lees voordat je tot aankoop over gaat eerst nog even goed de algemene voorwaarden.

De onderstaande link brengt je direct naar de kortingspagina van de website van Harm van Wijk. Hier vind je nog meer informatie, video’s en ervaringen van andere mensen.

Heel veel succes ermee!

review trading navigator methode

De Trading Navigator Methode

Wil je meer informatie over de Trading Navigator Methode? Klik hier als je de eerste stappen naar een succesvol belegger wilt gaan maken!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *