Review Afslank Receptenbijbel

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Review Afslank Receptenbijbel

Je zult vast wel denken Afslank Receptenbijbel : Alweer een afslankprogramma!

Veel mensen proberen van alles en nog wat om van die extra kilo’s af te komen.

Je informeert bij je familie, vrienden en kennissen of gaat het internet afspeuren op zoek naar het ideale dieet.

Al snel kom je tot de conclusie dat je door het bos de bomen niet meer ziet!

Heel goed dat je op mijn website bent terecht gekomen want ik zal mijn best doen om jouw wat meer duidelijkheid te verschaffen.

Best verkocht

Van alle dieetprogramma’s is de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm op dit moment het best verkocht. Nieuwsgierig als ik ben heb ik het voor je aangeschaft om te kijken wat hier de reden van is.

Drs. Oscar Helm

Drs.Oscar Helm is in 1987 afgestudeerd aan de UVA in Amsterdam als Master of Science. In zijn jonge jaren at hij redelijk goed maar toen hij eenmaal ging studeren liep het al snel bergafwaarts. Dat is iets wat wij zelf ook in onze eigen studententijd hebben gezien. Veel bier, frisdrank en kant en klaar maaltijden, zonder fruit en groente, zijn natuurlijk niet echt bevordelijk voor je gezondheid!

Na een tijdje kwam Oscar tot de conclusie dat het zo niet langer door kon gaan. Hij veranderde van studie en ging in Amsterdam wonen. Hier begon hij zijn levenswijze veranderen en ontdekte dat die dingen die hij at helemaal niet zo gezond waren als hij in eerste instantie dacht.

Heel veel voedsel blijkt helemaal niet zo gezond te zijn als wordt beweerd! Voor Oscar was dit aanleiding om tot de bodem uit te zoeken welk voedsel nu echt goed voor ons is.

Review Slank Receptenbijbel

Na jaren van onderzoek kwam Oscar er achter wat nu precies gezond is. En dat is niet wat de voedselindustrie ons voorschrijft als zijnde gezond!

Verbluffend!

Het resultaat was verbluffend: Oscar kreeg meer energie en minder trek in zoet of zout. Daarnaast verloor hij gewicht en lichaamsvet en kwam aan in spiermassa. Dit alles was slechts mogelijk door het volgen van een gezonde levensstijl!

Oscar ging nog verder met zich zelf te ontwikkelen. Sinds 2017 mag hij zich zelf orthomoleculair voeding- en suppletieadviseur noemen. En nu is hij ook een Orhomoleculair Epigenetisch Therapeut. Of met andere woorden een leeftijltherapeut.

Zijn adviezen en recepten vind je terug op zijn website happyhealthy.nl en natuurlijk in de Afslank Receptenbijbel.

In de Afslank Receptenbijbel staan meer dan 100 recepten voor ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en toetjes. Je leert hoe je het beste kunt afvallen door het volgen van de uitgebalanceerde recepten en hoe je een gezonde levenswijze kunt volgen.

Een paar voorbeelden van de vele gezonde recepten:

In het begin van het boek wordt uitgelegd waarom dit dieet wel kan werken en waarom het bij de andere meestal fout gaat. Dat heeft er volgens Oscar o.a. mee te maken dat de meeste dieten simpel weg niet zijn gemaakt om lang vol te houden. Daar kunnen wij hem niet ongelijk in geven.

Jojo effect

Hoe vaak heb ik bij mezelf of in de omgeving wel niet gezien dat mensen enthousiast aan een dieet beginnen en na een tijdje er weer mee stoppen. Het zogenaamde jojo effect is hier duidelijk van toepassing.

De methode van de Afslank Receptenbijbel is dus totaal anders. Oscar belooft ons dat het jojo-effect niet meer van toepassing is! Aan de hand van een grafiek worden de resultaten van een onderzoek weergegeven over de aantal afgevallen kilo’s bij het volgen van de Afslank Receptenbijbel t.o.v. een standaard dieet.

Review Afslank Receptenbijbel

Wetenschappelijk onderbouwd

De titel geeft al sterk aan dat het om een bijzonder boek moet gaan. Wat wij heel positief vinden is dat de adviezen wetenschappelijk zijn onderbouwd. De informatie is eenvoudig te lezen zodat het voor veel mensen toegankelijk is. Desondanks hebben wij niet idee dat belangrijke onderwerpen achterwege worden gelaten.

Gelukkig worden deze keer niet de vegetariërs en mensen met allergieën vergeten. In de Afslank Receptenbijbel vind je allerlei alternatieve producten zodat iedereen hier gebruik van kan maken.

Oscar geeft je 10 richtlijnen om een zo gezond en mooi lichaam te krijgen. De duidelijke en goed onderbouwde recepten sluiten hier naadloos op aan.

Door de weekmenu’s hoef je niet meer na te denken wat je wilt gaan eten. Mogelijkheid om te gaan wisselen is natuurlijk altijd mogelijk.

Er is meer dan voldoende afwisseling in gerechten en er wordt precies aangeven wat de ingrediënten zijn en hoe lang het duurt voordat het klaar is.

Wat is mijn mening?

Als ik de vele positieve reacties op het internet mag geloven(Zoals o.a. van Nicollette van Dam) dan moet het wel om een goed product gaan. De beste test is uiteraard om het zelf te ondervinden.

Review Afslank Receptenbijbel

Zo ben ik zelf voor een aantal weken met de gezonde recepten van het Afslank Receptenbijbel aan de gang gegaan. Niet omdat ik zozeer moet afvallen maar meer om te ervaren of de beweerde effecten waar zijn. Wat me als eerste opviel was dat ik geen moment het idee had dat ik met een dieet bezig was.

Minder buikvet

De variaties van de recepten zijn best wel groot zodat voor een ieder wel een lekkere maaltijd erbij zit. De verleiding om na een tijdje te gaan snacken is bij de meeste van ons niet van toepassing geweest. Na een aantal weken kwamen we tot de conclusie dat we ons beter in ons vel voelden zoals o.a. meer energie, beter slapen, een glanzende huid en vermindering van buikvet!

Mocht je het nu zelf ook willen proberen dan is er wel iets waar je goed op moet letten!

Je hebt de keuze tussen een digitale versie of een fysiek boek. De digitale versie komt op 27 Euro en voor een tientje meer krijg je het boek thuis opgestuurd. In het laatste geval krijg je ook sowieso de digitale versie erbij.

Uit eerdere reviews kwam ik wel tot de conclusie dat een boek in de praktijk wel iets handiger is als je met de recepten aan de gang gaat. Maar de keuze is aan jouw je kunt er natuurlijk wel 10 euro mee besparen.

5 Tijdelijke gratis digitale bonussen

Zo kun je er ook voor kiezen om 5 tijdelijke gratis digitale bonussen erbij te nemen met een waarde van 70 Euro.

1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

2: 10 Gezonde Toetjes

3: 84 Gezonde Tussendoortjes

4: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Let op!

De verleiding is groot om bij de bestelling direct de gratis bonussen aan te klikken.

Onderaan de tekst staat in kleine letters vermeld wanneer je voor de bonussen kiest een abonnement van 20 euro per maand afsluit! Op zich kun je hier wel weer snel vanaf door je direct af te melden. Maar als je het even niet in de gaten hebt dan ben je zo een paar maanden verder met een abonnement wat je misschien helemaal niet wilde!

Ik begrijp niet waarom voor deze marketing truc is gekozen want in mijn ogen heeft de Afslank Receptenboek bewezen dat zulke misleiding helemaal niet nodig is!

Het is voor de rest de moeite waard om het aan te schaffen. Je mag het van Oscar maar liefst 60 dagen uitproberen. En anders gewoon zonder problemen weer je geld terug op je rekening!

Heel veel succes met het verliezen van je buikvet!

Review Afslank Receptenbijbel

Buikvet verliezen zonder veel moeite?

Kijk niet verder! Want dit is het ideale dieet zonder jojo effect!

Klik hier voor de kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *